Logo-Buitengoed

Vrijwilligerswerk

IMG_20190224_144132.jpg

Vrijwilligerswerk

Wil jij graag vrijwilliger worden in onze werking? 

Ontdek hier de mogelijkheden.

Vrijwilligersdag 2024


Wil jij vrijwilliger worden?


Er zijn verschillende mogelijkheden om vrijwilliger/stagiair(e) te worden in Buitengoed Oostende vzw. Zonder de hulp van deze krachten kan onze werking niet zo eenvoudig functioneren. 

We verwelkomen u dus graag in on steam!

Gedurende het ganse jaar hebben wij verschillende mensen die helpen in onze werking. Hierbij denken wij aan mensen die een handje komen toesteken.  Ook creatievelingen die activiteiten voor kinderen begeleiden zijn meer welkom.  Ook hulp bij de educatieve programma‚Äôs voor scholen van de kinderboerderij zijn ontzettend welkom. 

De bergen werk die verzet worden door onze vrijwilligers is zeer groot en wij zijn hen daar zeer dankbaar voor, maar zoals men zegt vele handen maken licht werk en daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen.

Waar wil jij vrijwilliger worden?


Vrijwilliger op de kinderboerderij

1 + 1 =2 1 (Veel werk op de kinderboerderij) + 1 (Iemand met een hart voor natuur en kinderen) = 2 Vrijwilliger op de kinderboerderij

lees meer

Vrijwilliger in de Biopluktuin

Heb jij zin om ook af en toe eens de handen uit de mouwen te steken en het onkruid om het veld mee onder controle te houden? Dan kunnen we een extra paar handen om mee te helpen wieden goed gebruiken.

lees meer

Vrijwilliger in het Stadsrandbos

Buitengoed Oostende vzw staat in voor de aanleg en het beheer van het stadsrandbos. Er zijn verschillende bosbeheer- en aanplant activiteiten waarbij jij kunt meehelpen om van ons stadsrandbos een prachtig stukje natuur voor toekomstige generaties te maken.

lees meer