Logo-Buitengoed

Zin om even weg te dromen tussen een zee van geur en kleur en samen met de vlinders en bijen rond te dartelen? Dan ben je zeker welkom in onze bloemenpluktuin!

Een deel van het veld op de Biopluktuin houden we vrij voor een echte maar kleinschalige bloemenpluktuin. Hier worden mooie veldbloemen op een ecologische wijze in harmonie met de natuur opgekweekt. Als bloemenliefhebber kan jij zelf jouw boeket plukken uit een ruime en kleurrijke keuze bloemen. Jij bent dus zeker van een vers boeket en duurzaam geteeld boeket die jouw stekje kan opfleuren of iemand kan opbeuren. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om wekelijks aan verse mooie bloemen te geraken. 

  1. Je kan je inschrijven voor een bloemenpluk-abonnement. Zo krijg je heel het plukseizoen (van juni tot oktober) toegang tot onze bloemenpluktuin en kies je zelf welke bloemen je plukt voor in jouw boeket. Om een bloemenpluk abonnement aan te vragen vul je het onderstaande formulier in.
  2. Kom op vrijdag namiddag (van 13u-18u) naar het veld en betaal voor de bloemen die je die dag wenst mee te nemen. Deze bloemen betaal je per stengel en kan je op het veld afrekenen via payconiq of met cash. 
  3. In onze hoevewinkel vlak bij de Sandershoeve naast het veld kan je occasioneel ook een veldboeket of bloemen per stengel kopen. De hoevewinkel is open op woensdag- en vrijdag namiddag van 14u tot 18u.

Als je naar het veld komt breng je best je eigen snoeischaartje en handschoenen mee. Ook een emmertje om de bloemen mee naar huis te nemen komt goed van pas. 

Veel plukplezier!

Vraag je abonnement aan: