Logo-Buitengoed

Hoevewinkel

Buitenbeentje_logo-01.jpg

Hoevewinkel

Loop jij ook verloren in de supermarkt? Speur je de rekken af maar vind je niet wat je zoekt? Overvalt er je een diepe wanhoop als je de wekelijkse folder van je buurtwinkel doorbladert? Of ben je simpelweg op zoek naar de zin van het leven? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Want vanaf nu is er hoevewinkel 't Buitenbeentje, voor iedereen die niet langer in de pas wil lopen en op zoek is naar iets anders.

Buitenbeentje


't Buitenbeentje biedt heerlijke producten aan, rechtstreeks van de boer én gekweekt met een hart voor mens en natuur. Ben je een fan van de maandelijkse boerenmarkt 'Oostende op je bord', maar zit je na een week al door je voorraad? Dan kun je voortaan wekelijks op Woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur terecht in onze gloednieuwe hoevewinkel op Buitengoed, Polderdijk 10 in Oostende. Je vindt er dagverse groenten uit de Biopluktuin en onze eigen serre en aangevuld met groenten van een lokale boer; maar ook natuurvlees van runderen, varkens en schapen, appelsap en confituur van de Kinderboerderij.  

Hoevewinkel 't Buitenbeentje is een initiatief van Buitengoed Oostende vzw en wil lokale producten onder de aandacht brengen en de korte-keten-economie stimuleren. Door onze hoevewinkel kunnen we onze producten rechtstreeks aanbieden, zonder tussenschakels. Op die manier verminderen we de voedselkilometers en het verpakkingsafval. Bovendien zie je als klant meteen waar je voedsel vandaan komt. Daarnaast zet Buitengoed ook in op de sociale economie door mensen dichter bij het productieproces te betrekken. Een aankoop in 't Buitenbeentje staat dus niet alleen garant voor een lekker, maar ook voor een authentiek en eerlijk product.

 Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een overzicht van de producten die we in de aanbieding hebben. Tot binnenkort!

 


Contacteer 't Buitenbeentje

Buitenbeentje in beeld