Logo-Buitengoed

Hoevewinkel

Buitenbeentje_logo-01.jpg

Hoevewinkel

Loop jij ook verloren in de supermarkt? Speur je de rekken af maar vind je niet wat je zoekt? Overvalt er je een diepe wanhoop als je de wekelijkse folder van je buurtwinkel doorbladert? Of ben je simpelweg op zoek naar de zin van het leven? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Want vanaf nu is er hoevewinkel 't Buitenbeentje, voor iedereen die niet langer in de pas wil lopen en op zoek is naar iets anders.


De hoevewinkel bevindt zich in de oude paardenstallen van de Hoeve Sanders, vlak aan de Biopluktuin in de Tuinen van Stene. Op woensdag namiddag staan de mensen van Duinhelm vzw paraat om onze winkel open te houden, en op vrijdag namiddag kan je er terecht bij een van onze vrijwilligers. De groenten die je er terugvindt worden bovendien ook nog geoogst met hulp van onze vele vrijwilligers op het veld. Hoevewinkel het Buitenbeentje is met andere woorden een echt sociaal-inclusief project dat door veel handen gedragen wordt.  

In de hoevewinkel kan je onder andere terecht voor een assortiment biologische groenten, dagvers geoogst uit de Biopluktuin of van collega bio-boeren via Jan De Vry van BioBrugsOmmeland. Naast de groenten hebben we ook biologische eieren van onze eigen kippen. 

Chef on the move, Jan Wydooghe, maakt iedere week vegetarische quiches en burgers met de groenten van de Biopluktuin. 

Ook vindt u er natuurvlees van de koeien van de Buitengoed boerderij en appelsap van de kinderboerderij. We bieden ook enkele producten zoals nestkastjes, insectenhotels, confituur en gedroogd fruit aan, gemaakt door de mensen van Duinhelm

Het aanbod varieert van week tot week en naargelang de seizoenen. 

Wil je ook de nieuwsbrief met het aanbod van de hoevewinkel ontvangen? Dat kan door je in te schrijven via onderstaande link:  


Vleespakketten

Er zijn terug vleespakketten beschikbaar. Enkele keren per jaar kunnen wij vlees aanbieden van dieren die op een natuurlijke wijze zijn geboren en en opgegroeid op onze Kinderboerderij of in de Biopluktuin. 

lees meer

Contacteer 't Buitenbeentje

Buitenbeentje in beeld


OPEN op woensdag- en vrijdag namiddag van 14-18u

Locatie: Hoeve Sanders, Stenedorpstraat 1, 8400 Oostende

In de winkel kan je betalen met bankcontact.