Logo-Buitengoed

Maak je klaar om je handen uit de mouwen te steken en te genieten van vers geoogst biologisch lekkers! Het nieuwe oogstseizoen van de Biopluktuin staat voor de deur en we kunnen niet wachten om weer samen te komen op het veld.

Om alle details over het komende seizoen te delen en jullie vragen te beantwoorden, organiseren we een vrijblijvend infomoment op woensdag 27 maart om 17u30. Ontmoet ons bij de ingang van de Biopluktuin, vlakbij de serres.

Op deze informatieve avond zullen we bespreken wat er te oogsten valt, hoe het zelfpluk-systeem werkt en meer over onze pakketopties. Bovendien krijg je de kans om de boer te ontmoeten en medeplukkers te leren kennen.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben en iedereen goed kunnen verwelkomen, vragen we vriendelijk om je aanwezigheid op voorhand aan te geven via deze link

Geen zorgen als je nog niet zeker bent over je deelname - meedoen aan de infoavond verplicht je tot niets. Je kunt na afloop beslissen of je al dan niet lid wilt worden en deelnemen aan het oogstseizoen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Biopluktuin!