Logo-Buitengoed

Wandelingen vanuit de kinderboerderij:


Kinderboerderij De Lange Schuur is een vertrek en eindpunt van verschillende wandelingen doorheen het Oostends krekengebied, het sportpark de Schorre (multimovepad) en het stadsrandbos.

Trek je wandelenschoenen aan en laat je verleiden door de natuur omheen de kinderboerderij. Er is ook rond onze kinderboerderij heel wat te beleven: 

Oostendse krekenwandeling:


Deze route gaat door het prachtige, historische krekengebied en de polders ten zuidoosten van Oostende. Velden, bosjes, weiden en kreken en de daarbij horende fauna en flora typeren de route. In het open gebied krijgt de ruisende wind vrij spel tussen de rietplanten en bomen. Via de vroegere spoorwegbedding Oostende - Torhout brengt de route ons terug naar de start.

Meer info:

Oostendse Krekenwandelroute

Deze route gaat door het prachtige, historische krekengebied en de polders ten zuidoosten van Oostende. Velden, bosjes, weiden en kreken en de daarbij horende fauna en flora typeren de route.

lees meer

Multimovepad:


Het Multimovepad is een beweegpad met natuurlijke hindernissen en houten constructies om kinderen de 12 bewegingsvaardigheden van Multimove bij te brengen.

Het bewegwijzerde traject van 2,5 km start ter hoogte van kinderboerderij ‘De Lange Schuur’ en vormt door een aaneenschakeling van 25 speeltoestellen de ideale mix van bewegen, ravotten en natuurbeleving. Het pad is voorzien van bewegwijzering.

Meer info:

Multimovepad

Het Multimovepad is een beweegpad met natuurlijke hindernissen en houten constructies om kinderen de 12 bewegingsvaardigheden van Multimove bij te brengen.

lees meer

Wandelen in het Stadsrandbos:


Momenteel zijn we bezig met het creëren van een geleide wandeling doorheen ons  Stadsrandbos. 

Het is dus nog even wachten op deze wandeling!