Logo-Buitengoed

Vleespakketten lam


Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor een pakket lamsvlees van onze eigen lammeren. Alle lammetjes werden dit voorjaar geboren op onze Kinderboerderij. Ze staan continue buiten op de weides en hebben naar hartenlust kunnen grazen en genieten van het buitenleven. Omdat onze capaciteit om de schapen in de winter op te vangen beperkt is, gaat er dus een deel van de kudde naar de slachter. 

Omdat ons aanbod beperkt is, dien je op voorhand je pakket te reserveren. Dit kan je doen via onderstaande link. 

De lamspakketen kunnen opgehaald worden op vrijdag 18 november in de hoevewinkel (Stenedorpstraat 1 - 8400 Oostende) tussen 14u-17u. Een vleespakket bevat ca. 5 kg lamsvlees zoals: lamskoteletten, lamsgehakt, schouderrollade, lamsbout .... Het vlees wordt vacuĆ¼m verpakt in porties van ca. 0,5kg. De exacte inhoud van het pakket zal in de winkel afgewogen en afgerekend worden aan de prijs van 14.5 EUR per kg. U kunt het vlees ter plaatse betalen met cash of via bankcontact.

Indien u het vleespakket niet de dag zelf kan komen ophalen zal het worden diepgevroren en kan u het tot 2 weken nadien ophalen in de hoevewinkel tijdens de openingsuren (woensdag en vrijdag tussen 14-18u). Aangezien onze opslagcapaciteit beperkt is, kunnen we het vlees maximum 14 dagen ter beschikking houden. Indien het vlees niet binnen de 14 dagen wordt opgehaald zal het in de winkel te koop worden aangeboden.